Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

FLOW blokkade test – info sessie

december 21, 2016 @ 7:30 pm - 9:30 pm

Gratis

flow

Annick Lentacker

Reeds meer dan 22 jaar werk ik full-time als therapeute. In die tijd heb ik heel wat ervaring opgebouwd in mensen coachen om het maximale uit zichzelf te halen op een leuke en luchtige manier.

Ik heb gewerkt als alternatief en preventief erkend therapeut, vroeger binnen Tremellin Centrum voor Hooggevoeligheid en Anyk The Company of Health, meer recent dus binnen Mannaz vzw en als directrice van de Mannaz School.

De voorbije 16 jaar ben ik mij gaan bijscholen en specialiseren in hooggevoeligheid. Als hooggevoelige was ik vooral gefascineerd door de effecten van het “op een verkeerde manier” omgaan met je hooggevoelig zijn. Want dat kan serieuze gevolgen hebben, zowel fysiek als emotioneel.

Als kinesiologe was ik al een hele tijd op zoek naar een mogelijkheid om de emotionele, fysieke en energetische toestand van een hooggevoelige in beeld te kunnen brengen, zonder het gevaarlijke pad van ‘diagnose stellen’ op te gaan. In de lopop van de jaren ben ik er in geslaagd om de Vitaliteitstest van dr Roy Martina te hervormen en vervolledigen tot wat ik noem, de FLOW test.

De FLOW test is een snelle en pijnloze manier om aan te tonen waar het in het lichaam van een hooggevoelige ‘fout’ loopt. Waar men dus uit de FLOW gaat en komt vast te zitten.

Naast het vaststellen van deze ‘blokkkades’ heeft de test ook aan welke behandelwijze op dit moment de meest effectieve is.

Door de FLOW test kan een hooggevoelige gericht aan de slag en vermijdt jarenlang therapie shoppen hetgeen ook merkbaar is aan zijn/haar bankrekening.

 

Voor wie?

Een FLOW test is voor iedereen die wil weten op welk vlak van zijn/haar leven hij uit de FLOW gaat en vast komt te zitten.

We bekijken het emotionele, fysieke, energetische en constitutionele vlak.

Voor mensen die al jaren van de ene arts en therapeut naar de andere lopen, zonder zichtbare resultaten.

Voor mensen die voelen dat ze ‘niet juist zitten’ qua aanpak van hun klachten.

 

Tijdens deze vrijblijvende info avond zal ik de FLOW test demonstraren op een aantal van de deelnemers.

Meer info of een test boeken kan via deze link: http://mannaz-school.be/flow

 

Gegevens

Datum:
december 21, 2016
Tijd:
7:30 pm - 9:30 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, , , , ,
Website:
http://mannaz-school.be/flow

Organisator

Annick Lentacker
Telefoon:
0476299939

Locatie

Mannaz school
Mannaz School
Ertvelde, 9940 Belgiƫ
+ Google Maps
Telefoon:
0476299939
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt